top of page
visage_bronze_maillot_de_bain_2400x.webp

Exclusief voor beautyspecialisten!

Wil jij meer weten over hoe jij je grenzen kan verleggen op vlak van huidgezondheid aan de hand van zonneproducten? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

 

MIDI12 wordt exclusief verdeeld door Simage aan schoonheidsspecialisten in België en Luxemburg. Simage is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in cosmetica voor beautyspecialisten en is gekend voor zijn knowhow binnen de beautysector!

Vanaf de opstart tot de jaren erna willen we de hoogste kwaliteit aan ondersteuning & producten aanbieden en een lange termijnrelatie met jou uitbouwen. Want samen staan we altijd sterker!

Wil jij meer informatie of ben je benieuwd naar een samenwerking? Contacteer ons dan via het formulier hieronder. 

DSC04399_edited.jpg
Simage-591.jpg

Education is everything

Wat maakt een echte professional? Kennis. 

 

Als klant kan je rekenen op de expertise van onze Beauty & Sales Coaches die jou leren wie MIDI12 is, wat zijn missie & visie is, en hoe de producten werken. Daarnaast steunen wij onze beautyspecialisten met tips & tricks over het verkopen van producten en welke meerwaarde zij hebben voor hun klanten!

Trots op ons gepassioneerd team

Experten met een hart voor Beauty en Gezondheid.

Meld je aan als partner of stel een vraag!

​Heb je een schoonheidsinstituut of ben je een schoonheidsspecialiste en wil je je rentabiliteit verhogen? Ontdek dan wat MIDI12 voor jouw zaak kan betekenen!​

 

Met onze professionele producten, hoogwaardige trainingen en de beste ondersteuning voor je bedrijf, is Bend Beauty meer dan een geweldig merk. Wil je ook de effectiviteit en mooie resultaten van Bend Beauty ervaren, vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Selecteer een optie

Bedankt voor je bericht!

bottom of page