top of page
visage_bronze_maillot_de_bain_2400x.webp

Over MIDI12

aurelie.webp
Aurélie Ribierre

Oprichter

Ik werk al 15 jaar in de cosmetica-industrie binnen een grote groep en daarna binnen een familiemerk. In relatie met fabrikanten, distributeurs, consumenten, het is altijd met evenveel enthousiasme dat ik in deze omgeving evolueer!

De oprichting van het merk midi12 komt voort uit een diep verlangen om deel te nemen aan de ecologische transitie in de wereld van de cosmetica door mijn voorstel zo eerlijk mogelijk te brengen!

MIDI12

De geboorte...

Gepassioneerd door deze wereld, wilde ik producten aanbieden die beschermen, die gezonder zijn voor de mens en meer respect hebben voor het milieu!

Ik vertrouwde op de expertise van partnerlaboratoria om samen met hen te werken aan formules zonder controversiële ingrediënten en met actieve ingrediënten uit de natuur.

Ik wilde mijn visie op het bedrijf brengen, deugdzamer, eensgezinder en verantwoordelijker door samen te werken met lokale partners en door in elke fase van het creatieproces na te denken over de beste oplossing voor de planeet.

midi12 product.jpg
kind_edited.jpg
Beschermen

Je huid en de planeet...

Ik heb het geluk aan zee te wonen en breng veel tijd door aan het strand of op het water. De dagelijkse bescherming met gezonde en natuurlijke producten werd een evidentie.

 

Leven in een bevoorrechte omgeving, met het ritme van de getijden en de seizoenen, maakte dat ik meer wilde doen om de planeet te beschermen en te behouden!

Onze amitie

Een clean, effectief en ecologisch verantwoord cosmeticamerk zijn.

ECO RESPONSABLE-sans texte.png
Eco-responsible

Al het papier en karton is gerecycled, biologisch afbreekbaar en FSC-gecertificeerd.

De flessen zijn gemaakt van gerecycleerd en recycleerbaar plastic.

De verpakking is ecologisch ontworpen om gewicht en volume tijdens het vervoer te beperken.

OCEAN PROTECT- sans texte.png
Ocean friendly

Wat we vandaag doen: giftige ingrediënten verwijderen, ecologisch ontworpen verpakking en het beperking van de koolstofimpact door de transportafstanden tussen leveranciers te beperken.

Ontwerp zonder titel (22)_edited.jpg
Natural

MIDI12 streeft ernaar zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken en waar mogelijk de voorkeur te geven aan biologische ingrediënten.

Al onze producten zijn veganistisch.

Onze zonneproducten zijn getest en gecertificeerd als niet-giftig voor algen en schaaldieren.

De ingrediënten
DSC04365_edited.jpg
Zonnebescherming

Wij hebben gekozen voor de nieuwe generatie biologische filters omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze filters onze gezondheid en onze huid beschermen.

pexels-pnw-production-8490222.jpg
Plantaardige oliën

100% natuurlijke plantaardige oliën om de jeugdigheid van je huid te behouden. Ze zijn niet vet, niet-comedogeen, beschermend en herstellend voor de huidcellen.

pexels-matheus-köhler-4610251.jpg
Andere ingrediënten

Streng geselecteerde ingrediënten met antioxiderende eigenschappen, rijk aan essentiële vetzuren (de beroemde Omega 3) en die de huid jeugdig houden.

bottom of page